Jogi nyilatkozat

Jogi Nyilatkozat

Kérjük, az oldal használata előtt gondosan olvassa a következő feltételeket.
Ezt a weboldalt (a továbbiakban: weboldal) és a weboldalon található minden információt, fényképet, videót, szöveget, más anyagot vagy szolgáltatást (együttesen: tartalom) Ladóczki Mária üzemelteti.

Feltételek elfogadása; vonatkozó jog
A weboldal megnyitásával, böngészésével és/vagy használatával elfogadja a jelen feltételeket (a továbbiakban: feltételek) és a vonatkozó jogszabályok és rendelkezések betartását.
Kijelenti, hogy jogosult ezeket a feltételeket elfogadni. Amennyiben nem fogadja el ezeket a feltételeket, nem használhatja a weboldalt.

A tartalom használatára vonatkozó korlátozások
A tartalmat szerzői jog védi. ©2018 spanishvibes.com MINDEN JOG FENNTARTVA. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme csak előzetes, írásbeli engedéllyel használható fel. Engedély nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott nyilvános közzététel céljából tilos.

Üzenetküldések
Az oldalon keresztül vagy elektronikus levélben a spanishvibesnak küldött semmilyen kommunikáció vagy anyag nem tekinthető bizalmasnak.
Vállalja, hogy a kommunikáció vagy anyag nem tartalmaz törvénytelen vagy megjelentetésre más módon alkalmatlan tartalmat; hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy bármilyen kommunikáció vagy anyag küldése előtt eltávolítsa abból a vírusokat vagy egyéb károkozásra alkalmas elemeket; illetve hogy a küldeni kívánt anyag a tulajdonában van vagy korlátlan használati joggal rendelkezik ahhoz, hogy elküldje.

Módosítások
Tájékoztatom, hogy bármikor, értesítés nélkül, részben vagy egészben a tartalom módosításra vagy eltávolításra kerülhet. A weboldal használatával beleegyezik, hogy kötelezőnek tekinti ezeket a módosításokat és vállalja, hogy rendszeresen megnyitja ezt az oldalt, hogy lássa, milyen feltételeket köteles betartani.

Külső hivatkozások
Hogy minél értékesebb tartalmat biztosítsak a látogatóknak, különböző külső weboldalakra hivatkozás történhet a weboldalról. Külső oldalakra mutató hivatkozások megnyitásakor még az adott oldalak használata előtt köteles áttanulmányozni és elfogadni azok használati feltételeit, erre vonatkozóan semmilyen felelősséget nem vállalok az ilyen külső oldalakon létrehozott vagy megjelentett tartalomért. A más oldalakra mutató hivatkozások pusztán a weboldal felhasználóinak kényelmét szolgálják.

Felelősség kizárása
Tájékoztatom, hogy semmilyen felelősséget nem vállalok az oldal illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, eléréséből, használatából vagy használhatatlanságából, illetve a tartalomban levő hibákból vagy hiányosságokból eredő közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért.